La teva casa rural a Guip˙scoa

Pintxos en la Part Vella de Donostia-San SebastiÓ Surf en la platja de la Zurriola SidrerÝes

QuŔ fer

Durant la teva estada en la casa rural Igeldo podrÓs realitzar innombrables activitats que suposaran un alĚlicient als teus dies de descans.

Al voltant de la casa es pot realitzar rutes de senderisme GR, a mÚs, la ruta del Nord del CamÝ de Santiago passa a escassos metres de la casa. El que suposa una bona opciˇ d'allotjament per als pelegrins que trien aquesta ruta del CamÝ de Santiago al seu pas per Donostia-San SebastiÓ.

Vols de parapent per Donostia-San SebastiÓ. Al monte Igeldo hi ha camps de vol i una escola de parapent que li permetrÓ sobrevolar el litoral cantÓbric i gaudir d'unes meravelloses vistes aŔries de la ciutat de Donostia-San SebastiÓ.

Pesca submarina i pesca amb canya. Des de la nostra casa rural tens accÚs a les roques del mar CantÓbric on podrÓs practicar la pesca amb canya o el submarinisme, gaudint de la diversitat de la flora i fauna submarina.

PodrÓs realitzar surf i piragua en els pobles dels voltants. La Platja de Zarautz Ús perfecta per a la prÓctica del surf. TambÚ podrÓs gaudir del surf en la platja de la Zurriola, en el barri de Gros de Donostia-San SebastiÓ.

Degustar pintxos en la Part Vella de Donostia-San SebastiÓ. En la Part Vella donostiarra podrÓs degustar la famosa cuina en miniatura dels seus bars.

Cellers de txacoli i sidrerÝes. Podrßs degustar txacoli en els cellers de Guetaria i acudir a les sidrerÝes de la zona. El txacolÝ Ús un vi fet a forša de ra´m de les zones de Guetaria i Zarautz.

A l'estiu tindrÓs la possibilitat d'acudir a prendre el sol a les platges de Donostia-San SebastiÓ, Orio, Zarautz, ...


© Igeldo Turismo | Erdiko Borda 68 - 20810 - Orio - Guipuzcoa | tel.: 645 722 537 - jose@igeldoturismo.com